SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.

Saturday, December 31, 2011

expired post

hahhhh,no no no..sape cakap dah expired..selagi tak masuk tahun DEPAN, so tak expired lagi lah ye.. so before pkol 12 malam  ni aku akan post everything yang dah berhabuk kat dalam blog ni haa..so ni story pasal karnival pelajar kat kolej..kebetulan karnival ni a few week after aku heartbroken, so aku join untuk release tension..

get ready untuk game belon air dengan cahaya..

muka excited tangkap belon air..hakikatnye dah basah lencun..

senyum tu penting walaupon tak dapat tangkap belon..

dikritik hebat oleh juri..tapi tetap juara..XD

maggie dah hangus tu nak ooi..

disoal siasat oleh juri..

ade rupa masterchef tak??(muntahh)

kamilah girls in black..champion okay..(muntahh lagi)

alahai sopannye anak dara potong sayur..(pang penampar sebijik sebab perasan sangat..adehh)

wahh, ramai laa plak nak tengok aku masak ye..

so overall okay laa..hamper pon boleh tahan besar since kitorang CHAMPION masterchef kan.. ya Allah, ampunkanlah dosa hambaMu yang riak ni..XD

1 comment: