SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.

Wednesday, January 4, 2012

hello world ; i have move on

yeahh, dah betul laa ape yang korang baca kat atas tu..i have move on..tak faham jugakk??tu laa..kecik2 mak suruh belajar korang sibuk main kejar2, nyorok2 bawah meja..kan dah tak faham..aku dah boleh terima dengan ape yang jadi..ape yang jadi??hahh, yang ni memang nak mintak sekeh..kan ade tragedi november jadi kat aku.. and after that aku keep on post sedih2, jiwang2 tangkap leleh..harap jea brutal, tapi dalam hati ada taman.. semua jenis taman ada..but alhamdulillah, syukur sangat2 sebab now aku dah kembali NORMAL..actually normal aku is tak normal kat orang lain laa kan..sebab aku kan hyper sikit..(bukan sikit, banyak)so here i come world, the old ameera have come back..yeehaa~~so ramai laa tanya, kenapa out of sudden dah okay..kenapa??katakanlah??(drama pulakk)

aku dah ade orang lain ke???
yang ni no comment..for now actually dah takde perasaan..(sebelum ni pon sebenarnye takde perasaan jugakk..ntah macam mana this time boleh jatuh)..ade laa rapat with a few guys..they help me alot..thats why rapat..ada one guy ni, senior sekolah dulu..he have wait for me quite sometime jugak laa..everynight call..just to make sure im okay..gayut sampai pagi..and one more guy ni kenal takde laa lama sangat..tapi he is so caring..and satu kepala dengan aku..gila2..gayut sampai pagi jugakk..but it doesnt mean aku dengan diorang ade pape.. (tapi kalau ade pape pon tak salah kan..gatal kejap)

aku dah lupe dia ke???
kalau aku cakap yea memang sah2 menipu laa kan..lupe tu memang tak laa..tapi tak bermaksud aku kena emo the whole life kan..tengah mencuba lagi..but now dah banyak improvement..dah boleh divert attention to something else..apa??menari, melukis, lepak dengan kawan2 and kalau dah takde choice sangat, study..(yelaa  sangat study)..

and aku fikir, i have trouble him so much bile aku sedih2 camni..dia nak hidup pon susah..so now, let him live his life without gangguan..and aku, go on with my life..kite enjoyy..so after this kalau tetibe terborak ke ape, its not more than just a friend..alaa, even before this pon memang kawan jea..nak emo terlebih kenapa..





gambar2 ni semua takde kaitan pon..haha..saje nak promote muka yang dah naik 2kg ni..

p/s : since aku dah move on, this gonna be my last post that related to him..so after this takkan ada lagi da story mory pasal dia okay..story mory pasal pakwe baru pulak..dah ade ke??saje je bikin kontroversi..haha..



3 comments: