SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.

Monday, September 9, 2013

kekasih utusan Allah swt

happy belated birthday syg..i hope u had a great one..maaf ye tak wish u on dat day..i kena grounded hari tu..phone, internet semua kena ambik..serious ayah i marah sebab.... i yg cari pasal..haha..nakalnye..nmpak je baik..adoii..

anyway i had nothing special to give as a present..just this piece of plain paper with my bad handwriting.. hee..and..yeah, a shawl for you..i know you like shawl but i dont know which or what kind..harap you suka..klau tak suka bagi i balik laa..haha..lama i pilih..sampai bosan tuan kedai..

meera sayang..i really2 appreciate you as a friend.. you've been really special one..with your special self and a very kind heart..baiknya hati you..moga Allah balas semuanya dan moga Allah panjangkan lagi persahabatan kita hingga syurga..insyaAllah..

i bagi you selendang ni...dengan harapan you akan pakai..dan ia akan pelihara mahkota you..moga Allah terus bagi you petunjukNya dan kekuatan untuk jadi muslimah yg lebih baik..i nak masuk syurga..and i nak you ada sama..aminn..moga Dia izinkan..

p/s : surat ni dari syahirah sempena my 20th birthday.. aku kongsikan sebab aku terlalu bersyukur dianugerahi sahabat sepertinya..ya Allah, peliharalah hubungan ini..di kala ramai yang cuba menyakiti, dia sentiasa di sisi dan menghargai diri ini..semoga persahabatan ini sampai ke syurga..aminn..




1 comment: